اخذ تاییدیه کمیته نما در کلیه مناطق شهردای تهران
نمای هر خانه یا ساختمان یکی از ویژگی های مهم آن است و باید با دقت طراحی و انتخاب شود. یک نما باید کاربردی ، بادوام و از نظر زیبایی عالی و خوب باشد. هنگامی که به نما فکر می کنیم ، تمایل داریم به راه حل های عایق دیوار خارجی ، رندرها و پرداخت های تزئینی فکر کنیم، اما نما چیزی فراتر از یک پایان برای یک ساختمان است این کل مجموعه ای از ظاهر یک خانه یا ساختمان است. تکنولوژی مدرن و مصالح ساختمانی در کنار کمی فکر و خلاقیت می تواند منجر به پروژه ساخت و ساز زیبا و محصر به فرد تبدیل شود.
کمیته نما شهرداری به چه معنی می باشد؟
به عبارتی کمیته نما شهرداری کمیسیونی می باشد که از ایجاد تفاهم بین شهرداری ها و سازمان نظام مهندسی کشور به وجود آمده است. در حقیقت مسئولیت این کمیته ارزیابی ، تایید کردن و یا رد کردن نمای ساختمان ها می باشد. بر همین اساس قبل از اجرا سازی نما برای ساختمان ها ، مالکان باید به قسمت معاونت شهرسازی و معماری شهرداری شهر محل سکونت و یا منطقهی خود مراجعه کنند و جهت دریافت تاییدیه نما همه مراحل اداری آن را اجرا کنند.
قوانین مورد اجرا در تاییدیه نما ساختمان ها
یکی از مهم ترین مراحل در طراحی کردن نمای ساختمان ها ، دریافت تاییدیه نما از شهرداری منطقه می باشد ، به این معنی که اگر طراحی نمای ساختمان مناسب با قوانین مربوط به تاییدیه شهرداری انجام شود ، دریافت تاییدیه نما هم در مدت زمان بسیار کمتری به مالک ارائه داده خواهد شد. در دریافت تأییدیه کمیته نمای ساختمان در شهر بزرگ تهران در ابتدای کار باید طراحی نما ساختمان یا سازه ، مورد بررسی قرار بگیرید و در صورت تطبیق داشتن با قوانین مربوطه طراحی نمای ساختمان، تاییدیه شهرداری به مالک ابلاغ می شود و بعد از دریافت کردن تاییدیه نما، کارفرما ساخت و ساز پروژه را شروع می کند. تیم شهرسازی مربوط به کنترل ساخت و ساز ها در شهر تهران، همه مراحل اخذ تاییده نما را به جهت هر چه زیبا تر کردن فضای شهر و همچنین هماهنگ بودن عناصر و سازه های شهری انجام می دهند. به همین دلیل به همه مالکان گفته شده تا قبل از انجام دادن هر گونه تغییر در نمای ساختمان خود، در ابتدا به ادارهی شهرسازی منطقه مورد نظر خود حضور پیدا کنند و پس از دریافت کردن تاییدیه شهرداری نما، برای تغییر در نمای سازه خود اقدام کنند. به این دلیل که نمای ساختمان مورد نظر شما هم جزء آن دسته از نماهایی باشد که کمیته نما تهران تایید می کند فقط کافی است اصول و قوانین تاییدیه شهرداری منطقه مورد نظر نما را در طراحی نمای ساختمان خود اجرا کنید.
هدف کمیته نما برای تاییدیه نمای ساختمان ها چیست؟
امروزه یکی از مهم ترین عواملی که در زیبایی شهرها تاثیر بسیار زیادی می گذارد ، نمای و ظاهر ساختمان های شهر ها است. کنترل کردن نماهای ساختمان به واسطه نهادی از کارهایی می باشد که به جهت حفظ کردن منظر و سیمای شهرها در نظرگرفته شده و اجرا می شود.
هدف هایی که این نهاد یعنی همان کمیته نما شهرداری به دنبال آن است، عبارت هستند از:
بالابردن سطح کیفیت زیبایی و منظره شهرها
اجرای نما یک ساختمان با توجه به اقلیم منطقه
اجرا سازی نماها مناسب با فضای هر شهر
بالابردن سطح کیفیت در فضای هر شهر
ایجاد نظم به نماهای شهری با ساماندهی مناسب و دوری کردن از ایجاد بی نظمی ها در سیمای شهر
وجود یک تصویر کلی از نما قبل از اجرای ساختمان
تاکید کردن به همه جزئیات در نما ساختمان
مدارکی که برای کمیته نما شهرداری مورد نیاز است
نقشه های مربوطه طراحی نما با اندازه و مقیاس مناسب ، این شامل نقشه های اصلی و فرعی ساختمان ، همه نقشه های جزئیات نما و نقشه های قسمت بام ساختمان.
تنظیم تصاویر به صورت سه بعدی از همه حجم سازه ساختمان، به این صورت که نمای اصلی ساختمان در آن ها کامل مشخص شده باشد.
همه نقشه های جانبی که از سازه ساختمان موجود است ، به خصوص در همجوار و روبروی ساختمان مورد نظر شما (حداقل تا 2 پلاک)، که می شود آن ها را به شکل عکس یا پلان ترسیمی ارائه داد.
فایل هایی شامل اطلاعات طراحی نما، به همراه تصویر های سه بعدی
ارائه نقشه کامل از طراحی های نورپردازی سازه (در صورت وجود)، که همه جزئیات مربوط به نورپردازی و نمایش نور در نما را به وضوح نشان می دهد.
نکته های قابل توجه جهت دریافت تأییدیه کمیته نما از شهرداری تهران
هر نوع پیش رفتن در فضاهای ورودی معابر های عمومی ممنوع می باشد
نمای سازه نباید به صورت تمام شیشه و یا تمام فلز باشد
استفاده نکردن از رنگ های نامتعارف و نا هناهنگ با محیط اطراف سازه در نمای آن
بیشترین مقدار استفاده از مصالح در نمای ساختمان 4 نوع متریال است بیشتر از آن مجاز نیست
استفاده کردن از فرم ها و شکل های متعارف در نمای سازه
در طبقه همکف از مصالحی که برنده یا شکننده هستد نباید استفاده شود
استفاده کردن از مصالح بادوام و باکیفیت در ساخت سازه
رنگ نمای سازه باید هماهنگ با ساختمان های اطراف و همجوار آن باشد
نحوه طراحی و جزئیات نمای سازه باید متناسب با نماهای مجاور آن باشد
نمای طبقه همکف سازه در حالی که هماهنگ با دیگر طبقات باشد، در عین حال باید متفاوت تر از آن ها طراحی شود.
فضای های ورودی ماشین و پیاده رو به وضوح تفکیک شده باشند
اگر دست به تغییراتی در طراحی بام در بنا انجام دهید، باید به این نکته توجه کنید که خط پیشانی سازه شما ، پیش َآمدگی و تراز بام با بنا های همجوار هماهنگی و تناسب داشته باشد.
هر مورد که برای نمای پروژه ساخته شده اضافه تر از چیزی که در نقشه سازه از قبل به تصویب درآمده است، ممنوع است.
بیشتر بدانید:ضوابط نورگیر در نقشه های معماری –تهیه نقشه های فاز دو – ضوابط اجرایی ساختمان
استفاده کردن از علامت ها و یا نمادهایی که نشان می دهد تفکرات ضد دینی و ضد فرهنگی در آن وجود دارند، به طور کلی ممنوع می باشند.
نما چیست؟
نماها به خودی خود به ضلع بیرونی ساختمان یعنی ضلع رو به جلو ساختمان ها اطلاق می شود. اینکه چگونه یک نما بسیار مهم است، زیرا اغلب، مفهوم کلی ساختمان را تعیین می کند، ممکن است بر نحوه انتقال نور به محیط و حتی بهره وری انرژی آن ساختمان تأثیر بگذارد.
فرآیند طراحی نما
در فرآیند طراحی نما خدمات مناسبی برای هر مشتری ارائه می شود. مشاوره فنی، مستقل و راه حل های مهندسی قوی برای ارائه وضوح به طرح های معماری و در نتیجه اطمینان در هزینه های پروژه ارائه می شود.
طراحی مفهومی
در مرحله مفهوم، معیارهای عملکرد های مهم را برای پوشش ساختمان شناسایی می شوند. ما، همراه با معماران، مفاهیم نما را با در نظر گرفتن عملکرد هدف، ایمنی و قابلیت ساخت توسعه می دهیم.
کلید این فرآیند ، بکارگیری دانش موجود و تحقیقات بیشتر در مورد مصالح ، سیستم های نما و تکنیک های ساخت برای مطابقت با انتظارات مشتری و در عین حال تمجید از دیدگاه معمار است.
طراحی توسعه یافته
در این مرحله، طرح مفهومی بیشتر توسعه می یابد و کار طراحی تا تکمیل تمرین های هماهنگی فضایی معمار پیش میرود.
این برای تنظیم عملکرد حرارتی پوشش ساختمان، عملکرد آتش سوزی، دسترسی و امنیت بسیار مهم است.
طراحی تکنیکی
اکنون طراحی برای ارائه یک تعریف فنی از پروژه بیشتر اصلاح شده است. این مرحله که معمولاً با اطلاعات معماری مشخص می شود، امکان نهایی کردن جزئیات نقشه و مشخصات عملکرد را فراهم می کند.
ویژگی های سیستم های نما
به این دلیل که همه ویژگی ها در سیستم های نما با در نظر گرفتن به مصالح به کار رفته در سیستم دیوار متفاوت می باشد، اما همه سیستم های نما دارای بعضی ویژگی های مشترک می باشند.
سیستم های به کار رفته در نما در مقابل آب و رطوبت مقاوم می باشند. با این حال، این دوام ممکن است بسته به نوع محصول انتخاب شده متفاوت باشد. مقدار مقاومت در مقابل آب و رطوبت سیستم نمای از جس فلز و مقاومت در مقابل آب و رطوبت مواد استایروفوم با یکدیگر متفاوت می باشند.
بیشتر بدانید:مشارکت در ساخت و قرارداد حقوقی –حل مشکلات اجرایی ساختمان –مشاوره خدمات اجرایی ساختمان
سیستم های نما دارای خواص محافظتی در برابر ساختمان و فضای داخلی ساختمان در برابر اشعه ماوراء بنفش هستند. به عبارت دیگر، سطوح پوشش داده شده ساختمان به سلامت ساختمان کمک می کند.
دیوارهای بیرونی پوشش داده شده دارای مقاومت مکانیکی در برابر لرزش، فشار و سایش ناشی از باد هستند. مهمترین عامل موثر بر استحکام این ویژگی، مواد پوششی روی دیوارهای خارجی است.
نمای معماری چیست؟
یکی از مهم ترین عوامل موثر بر ارزش ساختمان ها ، تکنیک های پوشش و طرح های نمای ساختمان ها است که در نمای بیرونی آن ها استفاده می شود. مهم ترین عاملی که باعث می شود یک ساختمان مدرن و جدید به نظر برسد ، ظاهر ساختمان است.
به لطف فناوری در حال توسعه و تکنیک های تولید ، تنوع سیستم های نما در سال های اخیر افزایش یافته است. این وضعیت از نظر نمای معماری مزیت محسوب می شود. انتخاب متریال مناسب و بهترین نوع کار بسیار مهم است تا اطمینان حاصل شود که نمای طراحی شده توسط معمار یک انتخاب با دوام و درست است. معماری نما نمای بیرونی ساختمان را با بهترین جزئیات طراحی می کند و به انتخاب مصالح و روش های دستیابی به این طرح می پردازد.
مواردی که در سیستم های نمای ساختمان باید در نظر گرفته شود
نمای معماری باید در برابر شرایط اقلیمی منطقه ای که ساختمان در آن قرار دارد مقاوم باشد مثلاً در برابر نیروهای باد شدید مقاوم باشد.
مصالح مورد استفاده در سیستم های نما باید از انبساط و انقباض ناشی از اختلاف دما جلوگیری کند.
اگر قرار است از مواد مختلفی در روکش نما استفاده شود، جزئیات ترکیبی باید به شکلی ایده آل چیده شوند.
مزایای نما معماری
ساختمان هایی که دارای نمای معماری هستند نیازی به نگهداری دائمی برای دیوارهای خارجی خود ندارند. قبل از شروع فرآیند نما معماری ، روش پوشش، طرح و متریال مورد استفاده در ساختمان در یک محیط دیجیتال ترسیم می شود. در صورت نیاز، این نقشه ها با استفاده از برنامه های کامپیوتری به صورت سه بعدی به تایید مشتری ارائه می شود. بنابراین، مشتریان قبل از شروع فرآیند پوشش و انجام تغییرات و تنظیمات لازم قبل از انجام فرآیند، نظرات خود را بیان می کنند.
یکی دیگر از مزایای سیستم های نما این است که ساختمان ها را حتی پس از سال ها جدید و مدرن جلوه می دهند. دیوارهای بیرونی ساختمان ها به مرور زمان فرسوده می شوند که عمدتاً به دلیل شرایط نامساعد جوی است. با گذشت سالها، این ساییدگی که در خارج از ساختمان رخ می دهد، به عنوان نشت آب و هوا بر فضای داخلی ساختمان نیز تأثیر می گذارد. رفع چنین مشکلاتی هم دشوار و هم بسیار پرهزینه است.
سیستم های نما با مواد مختلفی ساخته می شوند. با این حال سیستم های نمای فلزی هم از نظر دوام و هم از نظر ظاهر دارای مزایای بیشتری هستند. مصالح آلومینیوم و فولاد ضد زنگ عموما در سیستم های نمای فلزی استفاده می شود.
فولاد یک ماده بسیار مفید برای سیستم های بیرونی است. صفحات فولادی ضد زنگ منبسط شده بر روی قاب های ساخته شده از آلومینیوم یا فولاد ضد زنگ نصب می شوند. فولادهای ضد زنگ را می توان در طرح های مختلف تولید کرد. مهندسان طراح مناسب ترین طرح ها را برای نمای بیرونی ساختمان برای مشتریان خود ترسیم می کنند. این نقشه ها در محیط کامپیوتری سه بعدی ارائه شده است.
سیستم های نمای فلزی سبک تر و ارزان تر از سایر سیستم های نما هستند. بنابراین وزن زیادی بر روی ساختمان وارد نمی کنند. علاوه بر این ، هزینه ساخت ساختمان را زیاد افزایش نمی دهد.
سیستم های نمای فلزی در برابر انواع عوامل محیطی مقاوم هستند. به لطف این ویژگی ها، آن ها نیازی به نگهداری مداوم ندارند. در حالی که دیوارهای خارجی ساختمان با نمای گچی هر 2 تا 3 سال یکبار نیاز به رنگ آمیزی دارند، برای نمای بیرونی ساختمان با نمای فلزی نیازی به چنین دردسری ندارید.
اصول طراحی نما موثر
طراحی یک نما موثر یک کار ساده نیست. این نیاز به یک رویکرد متفکرانه دارد که چندین اصل را در نظر بگیرد.
اولین اصل هماهنگی بین فرم و عملکرد است. طراحی نما نه تنها باید خوب به نظر برسد بلکه باید هدف مورد نظر خود را نیز برآورده کند. این شامل در نظر گرفتن عواملی مانند مکان ساختمان، هدف و آب و هوای محلی است.
دومین اصل طراحی نما ، پایداری است. با آگاهی روزافزون در مورد تغییرات آب و هوایی و نیاز به زندگی پایدار ، معماران اکنون در حال طراحی نماهایی هستند که از نظر انرژی کارآمد بوده و کمترین تأثیر زیست محیطی را دارند. این شامل استفاده از مواد و طرح های سازگار با محیط زیست است که نور طبیعی و تهویه را انجام می دهد.
اصل سوم ادغام نما با محیط اطراف است باید به صورت یکپارچه با محیط اطراف آن ادغام شود. این به معنای در نظر گرفتن معماری ، فرهنگ و منظر محلی در طراحی نما است.
عناصر ضروری در طراحی نما
در فرآیند طراحی نما ، عناصر متعددی وارد عمل می شوند.
اولین مورد انتخاب مواد است. مواد به کار رفته در طراحی نما نه تنها بر زیبایی آن تأثیر می گذارد بلکه بر دوام و کارایی انرژی آن نیز تأثیر می گذارد. مصالح رایج مورد استفاده در طراحی نما شامل شیشه ، بتن ، چوب و فلز است.
عنصر دوم استفاده از رنگ است. رنگ نما نقش مهمی در تنظیم حال و هوا و شخصیت یک ساختمان دارد. می تواند یک ساختمان را متمایز کند یا با محیط اطراف خود منطبق کند.
عنصر سوم نورپردازی است. نورپردازی مناسب می تواند ویژگی های نما را افزایش داده و آن را جذاب تر و زیبا تر کند. همچنین می تواند به بهره وری انرژی ساختمان کمک کند.
بیشتر بدانید: پارکینگ اضافه در نقشه های معماری –انواع دیوارهای جدا کننده و ضوابط آن –رتبه بندی ساختمان –تهیه نقشه های فاز دو
آخرین عنصر بافت است. بافت به نما عمق و شخصیت می بخشد و آن را از نظر بصری جالب می کند. با استفاده از مصالح مختلف یا تکنیک های معماری می توان به آن دست یافت.
استراتژی هایی برای ساخت طرح های نما فراموش نشدنی
ایجاد یک طراحی نمای به یاد ماندنی نیازمند خلاقیت ، مهارت و درک عمیق معماری است.
یک استراتژی ، استفاده از مواد منحصر به فرد و نوآورانه است. میتوانیم با ترکیبهای مختلفی از مواد آزمایش کنیم تا نمای بصری خیرهکننده و منحصربهفرد ایجاد کنیم.
استراتژی دیگر بازی با اشکال و الگوهای هندسی است. طرح های هندسی می توانند به نما ظاهری مدرن و پویا ببخشند. آنها همچنین می توانند سایه های جالب و جلوه های نور ایجاد کنند و جذابیت بصری نما را افزایش دهند.
استراتژی دیگر ، ترکیب عناصر سبز و بیوفیلیک در طراحی نما است. این رویکرد نه تنها پایداری ساختمان را بهبود می بخشد، بلکه رنگی از طبیعت را به چشم انداز شهری اضافه می کند.
طراحی نما بخشی جدایی ناپذیر از معماری است که نقش مهمی در تعیین شخصیت و عملکرد یک ساختمان دارد. این نیاز به یک رویکرد متفکرانه دارد که عواملی مانند هدف ساختمان، آب و هوای محلی و منظر شهری را در نظر بگیرد. با درک اصول طراحی نما و استفاده از استراتژی های نوآورانه ، معماران می توانند نما های فراموش نشدنی ایجاد کنند که نه تنها خیره کننده به نظر می رسند ، بلکه به زندگی پایدار نیز کمک می کنند.
بیشتر بدانید: ضوابط پارکینگ در نقشه های معماری –ضوابط راه پله در نقشه های معماری –سازه نگهبان و ضوابط آن
همانطور که به کشف امکانات بی نهایت طراحی نما ادامه می دهیم، ایجاد ترکیبی هماهنگ از فرم ، عملکرد و محیط. با انجام این کار ، می توانیم قدرت طراحی نما را باز کنیم ، نمای بیرونی را بسازیم که تأثیری ماندگار بر جای می گذارد و کمک مثبتی به مناظر شهری ما می کند.
از این میان، طراحی نما جنبه ای است که اغلب به عنوان چهره یک ساختمان عمل می کند و آنچه را که در درون ساختمان نهفته است تعیین می کند. برای افرادی که برای اولین بار وارد ساختمان شما می شوند، نمای جلو یا کنار یک ساختمان است که اغلب دارای زیباییشناسی معماری است که آن را برای چشم جذاب میکند. این اولین برداشتی است که یک سازه از خود به جا می گذارد و طراحی آن را به جنبه ای حیاتی از معماری تبدیل می کند.
وقتی از طراحی نما صحبت می کنیم ، به هنر ایجاد نمای بیرونی ساختمان اشاره می کنیم. این کار نه تنها مستلزم نگاه دقیق به زیبایی شناسی است ، بلکه به درک کاملی از مواد ، محیط و هدف ساختمان نیز نیاز دارد. این یک کار پیچیده است که به ترکیب هماهنگی فرم ، عملکرد و محیط نیاز دارد.
کلید موفقیت در طراحی نما در درک نقش آن در معماری و اصول حاکم بر ایجاد آن نهفته است. این فقط در مورد ظاهر بصری یک ساختمان نیست، بلکه در مورد نحوه تعامل آن با محیط اطراف و چگونگی نشان دادن هویت موسسه یا افرادی است که در آن قرار دارد.
اهمیت طراحی نما در معماری
یک نمای خوب طراحی شده می تواند با کنترل میزان نور طبیعی و تهویه ای که دریافت می کند، به طور قابل توجهی بر بهره وری انرژی ساختمان تأثیر بگذارد.
طراحی نما زبان معماری سازه را بیان می کند و هدف آن و دیدگاه معمار را منعکس می کند. نمای خوش ساخت یک ساختمان را متمایز می کند و تأثیری ماندگار بر بینندگانش ایجاد می کند.
علاوه بر این ، طراحی نما به بافت شهری یک شهر کمک می کند. ساختمان هایی با نما های منحصر به فرد و جذاب ، جذابیت بصری منظر شهری را افزایش می دهند و به هویت و شخصیت آن کمک می کنند. بنابراین، طراحی نما فقط مربوط به یک ساختمان نیست بلکه مربوط به منطقه شهری نیز می باشد.
نمای ساختمان چرا در معماری تجاری بسیار مهم است
آیا می دانستید که نمای جلویی پروژه ساختمان یکی از ضروری ترین جنبه های طراحی ساختمان است. نمای ساختمان می تواند اشکال و اندازه های مختلفی داشته باشد. در واقع، این یکی از آن عناصر ساختمان است که به معماران آزادی آزمایش، نشان دادن مهارت های خود و تحقق دیدگاه های خود را می دهد.
مردم گاهی نماها را با سازه های قدیمی تر یا مهم تر یکی می دانند، با این حال، امروزه هر ساختمانی می تواند نمای قابل تشخیصی ایجاد کند. علاوه بر این، مردم اغلب نمای ساختمان را با عناصری مرتبط می دانند که فقط جذابیت زیبایی شناختی آن را افزایش می دهد. در این پست در مورد اهمیت نما در معماری تجاری خواهید خواند.
عملکرد نما
خودتان را در وسط یک خیابان شلوغ پر از رستوران تصور کنید. اگر اطلاعات قبلی در مورد هیچ یک از آنها نداشتید، تمایل بیشتری به ورود به کدام یک خواهید داشت؟ احتمال زیادی وجود دارد که با نمای باشکوه وارد ساختمان شوید. نتیجه هر کسب و کاری از نماهای جذاب سود می برد. موارد زیر اهداف نما هستند:
ایجاد ارتباط بین تنظیمات داخلی و خارجی
ساختن تصویری از ساختار، اهداف و چشم انداز ساختمان
امکان دسترسی به نور کافی و پیوند بصری به بیرون
کنترل جریان هوا، مقاومت در برابر باد و جلوگیری از دسترسی به آب همگی نمونه هایی از ضد آب و هوا هستند
امکان باز شدن پنجره ها برای تهویه
عایق صدا و حرارت
اشعه ماوراء بنفش و بهره خورشیدی تحت کنترل هستند.
اهمیت نماها در معماری
این در مورد استفاده از طراحی برای انتقال ایده آل های سازمان یا شرکت است. همچنین به نحوه تعامل ساختمان با اکوسیستم های طبیعی و مصنوعی اطراف مربوط می شود. برای معماران و طراحان نما، این یک مشکل قابل توجه است. پس از همه، هر ساختمان باید متمایز باشد، و ساختمان های مختلف در مکان های مختلف قرار دارند. اجزای معماری نیز باید با بودجه و منابع مهندسی موجود متعادل شوند.
انواع نما برای معماری تجاری
انتخاب نمای بیرونی شما تأثیر قابل توجهی بر منحصر به فرد بودن ساختمان شما، هم از نظر زیبایی و هم از نظر عملکرد، دارد. در اینجا چند نمونه از انواع نمای ساختمان تجاری آورده شده است:
نمای استیل: سیستم های نمای مدرن می توانند طیف وسیعی از قطعات استیل را به کار گیرند. بسیاری از رنگ ها و بافت های سطحی با سیستم نمای استیل امکان پذیر است. علاوه بر این، بارهای وارده بر سازه نگهدارنده کاهش می یابد. علاوه بر این، نصب نمای فولادی با سرعت بیشتری انجام می شود.
نمای پرده ای: اصطلاح دیوار پرده ای به سیستم های روکش فلزی سبک و لعاب دار اشاره دارد که مستقیماً توسط یک چارچوب ساختاری نگهداری می شوند. ماژول های به هم پیوسته به سایت آورده می شوند و از قطعات کارخانه ای مونتاژ می شوند که یا در کارخانه به پانل ها تبدیل می شوند.
نماهای سفالی: نماهای سفالی به سادگی پانل های سفالی هستند که می توانند برای پوشاندن دیوارهای بیرونی یا نمای هر ساختمان استفاده شوند. اینها محصول تکنولوژی پیشرفته هستند که آنها را در برابر محیط بیرون بسیار مقاوم می کند.
نمای فولادی و شیشه ای: فولاد و شیشه در کنار هم عملکرد خوبی دارند و اغلب در نماها و سقف های ساختمان های چند طبقه استفاده می شوند. چارچوب ساختاری اصلی ساختمان ممکن است داخلی یا خارجی باشد و معمولاً از قطعات فولادی عمودی جداگانه برای پشتیبانی از پانل های شیشه ای استفاده می شود.
نما شیشه ای: نماهای لعاب مدرن با استفاده از براکت های فولادی ضد زنگ، ساخته می شوند تا دو یا چهار پانل شیشه ای مجزا را به یکدیگر متصل کنند. در بیشتر موارد، براکت های فولادی ضد زنگ با واشر نئوپرن از طریق شیشه برای اتصال پانل های شیشه ای استفاده می شود.
5 مزیت نمای شیشه ای در معماری تجاری
اولین برداشت شما از نمای شیشه ای، که در حال تبدیل شدن به یک عنصر معمولی برای بسیاری از ساختمان ها است، می تواند زیبایی باشد. نماهای شیشه ای، اما، فقط برای نمایش نیستند. آنها چندین مزیت مفید دارند که آنها را به انتخابی بی نظیر برای طراحان و معماران تبدیل می کند.
باعث صرفه جویی در انرژی می شود
نماهای شیشه ای اجازه می دهد تا نور طبیعی بیشتری وارد ساختمان شود و نیاز به نور مصنوعی را کاهش دهد. اکنون شیشه می تواند گرمایش و سرمایش ساختمان ها را به دلیل پیشرفت های تکنولوژیکی تنظیم کند که هم برای رفع نیازهای انرژی و هم برای صرفه جویی در هزینه مفید است.
صرفه جویی در هزینه
نمای شیشه ای به دلیل ساخت آن علاوه بر صرفه جویی در هزینه ناشی از کاهش قبوض برق مقرون به صرفه است. هزینه را می توان کاهش داد زیرا می توان آنها را در یک کارخانه تولید کرد.
انعطاف پذیری را ارائه می دهد
انعطاف پذیری یا شفافیت توسط نماهای شیشه ای ارائه می شود. معمولاً از شیشه شفاف برای نمای ساختمان استفاده می شود، اما از آنجایی که می توان شیشه های نیمه شفاف تولید کرد، معماران اکنون آزادی خلاقیت بیشتری در طرح های خود دارند.
دوام زیاد را ارائه می دهد
یک نمای شیشه ای ساختاری بسیار قوی است و می تواند در برابر آب و هوا سالم بماند، بنابراین می توانید از آن مطمئن باشید. نمای شیشه ای جذابیت خود را برای مدت طولانی تری نسبت به مصالح ساختمانی معمولی حفظ می کند، صرف نظر از اینکه ساختمان در منطقه ای با آب و هوای سخت زمستانی قرار دارد یا در منطقه ای با آفتاب در تمام طول سال.
جذابیت و زیبایی را ارائه می دهد
ظاهر یک نمای شیشه ای عنصر مهمی از جذابیت آن است. این می تواند یک طراحی قدرتمند ایجاد کند و ظاهری تمیز و ظریف به همراه داشته باشد در حالی که چندین نوع ساختمان را متحول می کند.
عواملی که قبل از طراحی نما باید در نظر گرفت
ارتفاع: ارتفاع جنبه ای مهم در ساخت نمای ساختمان های تجاری است که باید در نظر بگیرند. ساختمان های بلندتر امروزی از بتن، آجر و سنگ را کمتر استفاده می کنند.
سبک: سپس نور هنوز یک عنصر حیاتی دیگر است. این به این دلیل است که انسان ها به نور عبوری از ساختمان ها بیش از هر چیز دیگری اهمیت می دهند. بر خلاف ساختارهای قبلی، نور طبیعی در حال حاضر تمرکز اصلی طراحی مدرن است.
محل: نمای ساختمان تجاری باید با در نظر گرفتن موقعیت مکانی طراحی شود. میتوانید از سبک و محدوده قیمتی خاصی استفاده کنید تا ساختوسازهای تجاری معمولیتر با نمای اطراف ترکیب شوند.
آب و هوا: هنگام تصمیم گیری در مورد یک مکان، آب و هوا نیز وارد عمل می شود. بنابراین، شما نیاز به نمایی دارید که بتواند در برابر آب و هوای محل قرارگیری ساختمان شما مقاومت کند.
نمای مدرن ساختمان مسکونی
نمای مدرن یک ساختمان با طراحی خلاقانه خود، اولین تصویر از آنچه را که پس از ورود به ساختمان باید انتظار داشت را ارائه می دهد. در نمای مدرن، استفاده از ریتم های عمودی، افقی و زاویه ای و همچنین مصالح جدید و فناوری های جدید به جذابیت نمای ساختمان کمک می کند. در حالی که اکثر مردم نمای بیرونی خانه را صرفاً زیبایی می دانند، اما نماها نیز در پایداری خانه نقش دارند. طراحی نمای هر ساختمان، پوشش و پوسته بیرونی آن است که اولین تصور را از خانه به افراد می دهد.
اهمیت نمای ساختمان های مسکونی
نمای ساختمان بسیار مهم است چون فرصتی برای تاکیدی بر طراحی است. برای بسیاری از ساختمان ها، طرح های استاندارد مطابق با مقررات سازه ای و نیاز به اخذ تاییدیه کمیته نما در کلیه مناطق شهردای تهران است. در کنار زیبایی ، نمای ساختمان ها نقش بسیار مهمی در بهره وری انرژی و پیوند طراحی بیرونی با طراحی داخلی ساختمان خواهد داشت.
هنگام انتخاب یک سبک خاص برای نمای بیرونی ساختمان، توجه به چندین مؤلفه مهم است: اقلیم و محیط طبیعی، ویژگی موقعیت مکانی منزل، ظاهر ساختمان های مجاور و تمایل شما به ادغام با محیط
واژه مدرن به معنای چیزی است که مربوط به زمان حال است؛ بنابراین وقتی از خانه های مدرن صحبت می کنیم، در اینجا به مواردی اشاره می کنیم که مطابق با جدیدترین روش ها ساخته شده اند. این طرح بر خلاف سبک های قدیمی طراحی شده با تزئینات پیچیده مورد استفاده قرار گرفت. طراحان به دنبال راههایی برای سادهسازی در معماری بودند این کار موجب نوآوری هایی در ساخت و ساز با استفاده از مصالح جدید مثل بتن، فلز و شیشه شده است.
نما ساختمان جدید و امروزی نمای مدرن
در حال حاضر انواع بی پایانی از طراحی های مدرن خانه وجود دارد، اما همه آنها بر اساس اصول سادگی، عملکرد، ظرافت و تزیینات طراحی شده اند. این رویکرد به لطف فناوری پیشرفته منجر به افزایش تعداد ساختمانهای بلندمرتبهای شده است که از سیستمهای قاب سازهای با دهانه بلند تشکیل شدهاند.
اصول طراحی نمای مدرن
کمبود دکوراسیون در نمای خانه مدرن: تزیینات در ظاهر مدرن ناپدید می شوند و بسیار ساده و در عین حال زیبا اجرا می شوند.؛ به گونه ای که مواد و اتصالات بسیار ساده و به خوبی اجرا شده اند.
تاکید بر اشکال مستطیلی و خطوط افقی و عمودی در نمای مدرن: استفاده از سطح های عمودی و افقی در نمای مدرن کاملا قابل مشاهده می باشد.
استفاده از مواد و سیستم های مدرن: از ستون های فولادی سبک استفاده می شود، بلوک های بتنی به عنوان یک متریال کامل استفاده می شوند. خرپاهای فولادی مسافت طولانی فضای خالی از ستون را فراهم می کنند و سیستم های گرمایش تابشی آسایش انسان را ایجاد می کنند.
استفاده از مصالح سنتی به روش های جدید: موادی مانند چوب، آجر و سنگ به روشهای ساده استفاده میشوند که منعکسکننده زیباییشناسی مدرن هستند. تفکر فراتر از استفاده سنتی از مواد ضروری است. ترکیبات همچنین می توانند تعادل را به فضای بیرونی سخت تغییر دهند.
تأکید بر واقعیت مادی: چوب اغلب به جای رنگ آمیزی برای بیان خصوصیات طبیعی خود، در ظاهری مدرن نمایش داده می شود که باعث می شود بافت و خواص خود را بیان کند.
در رابطه فضاهای داخلی و سایت ساختمان و استفاده گسترده از شیشه و نور طبیعی در نماهای مدرن
در نمای مدرن، پنجرههای عمودی و افقی از کف تا سقف بسیار مورد استفاده قرار میگیرند که نور طبیعی به داخل فضاهای خانه نفوذ میکند. استفاده گسترده از شیشه باعث دسترسی بیشتر به چشم انداز و محوطه طبیعی می شود.
اجرای خطوط افقی و عمودی و آزمایش با عرض های مختلف و الگوهای چند جهته
این به شما اطمینان می دهد که در مسیر یک طراحی واقعا منحصر به فرد هستید. در ظاهر مدرن سعی می کنیم از متریالی سبک و خلاقانه استفاده کنیم؛ کاملاً جعبه ای شکل، جلوه ای سبک و هندسی در ترکیب با اشکال یا رنگ های مختلف ببخشد.
بدون دیدگاه